Hjertelig velkommen til Baby- & Småbørnsmessen

Vi mødes i Øksnehallen lørdag og søndag den 14. og 15. oktober!

Vi har sørget for, at der er rigeligt med plads til både stolte struttende maver og meget brede barnevogne.

Af: Jane Kjølbye

Messen, der afholdes for 13. år i træk, er designet for familier med børn i 0-6-årsalderen samt gravide, men også til alle Jer, der bare føler, at I også er en del af familiernes liv, og som gerne vil tage del i de mange dejlige oplevelser, der er forbundet med at være forventningsfulde og at have babyer og småbørn omkring sig, hvad enten I er bedsteforældre, tanter og onkler, gudforældre, søskende eller måske har æren af at være bedstevennen/-veninden, der er inviteret til at deltage i det hele.

En enestående baby- og småbørnsverden

Arrangør af Baby- & Småbørnsmessen, Henrik Bækgaard fra 100WATT, er meget begejstret for også at kunne byde messens mange udstillere velkommen i Øksnehallen, Københavns smukkeste og mest trendy udstillingshal blot et stenkast fra Københavns Hovedbanegård.

Mød også Folkekirken og få en snak om navnenes betydning – sidste år var Noah og Sofia de mest populære babynavne. Hør også om alle de aktiviteter, der i dag foregår i menighedshusene for familiens mindste og deres familie.

Andersen Biler, en af messens hovedsponsorer, demonstrerer 4 familiebiler i forskellig størrelse med den 7-sædede Citroën Gran Picasso til den børnerige familie med sikkerhedsgodkendte isofix beslag til hele 3 barnestole mod normalt 2. Og med nedsættelse af registreringsafgiften er der mellem 10 og 50.000 kroner at hente på denne biltype.

Inspiration

Ikke alene bugner messen med inspiration til småbørnenes pleje, sundhed, økologisk mad og udstyr både inden for beklædning og barnevogne og cykler mm. Men også indretning af barneværelset med de helt rigtige møbler og det mest eventyrlige legetøj kan opleves. Det meste kan smages eller testes. Og skulle I blive fristet, har udstillerne mange fine tilbud på de smukt præsenterede kvalitetsvarer – ingen sammenligning med outlethandel og bunker af uorden!

Råd, vejledning og information omkring baby, børn, sundhed, sygdom, det at være gravid samt svar på mange af de spørgsmål, som den nye forældrerolle skaber grobund for, finder man bl.a. hos netsundhedsplejersken, stande med økologiske fødevarer, og plejeprodukter samt tekstiler. Få også en snak om sikkerhed både hvad angår barnevogn, klapstol, autostol, fødevarer osv.

- Vi tænker på det hele, understreger Henrik Bækgaard. Derfor er messen også indrettet med brede gange, der letter færdslen med barnevogne, klapvogne og høje børnestole. Og ud over de mange områder med indkøb og showrooms er der naturligvis også sørget for rolige nicher med ammestue og puslemiljø med mikroovn, så babys flaske kan få den rette temperatur.

Og Øksnehallen byder på forplejning til alle i deres café.

Bryllupsmessen – Dit bryllup

Livsstilsmagasinet Bryllupsmagasinet har lejet foyeren på Baby- & Småbørnsmessen, fortæller Henrik Bækgaard.

- Og på den måde får vi netop to målgrupper, der komplementerer hinanden fortræffeligt – uanset faktorernes orden – under samme tag.

Bryllupsmessen sætter romantikken i højsædet og byder på masser af inspiration til den store dag. Den er et overflødighedshorn for kommende brudepar og deres nærmeste, der gerne vil deltage i de mange forberedelser.

De smukkeste brudekjoler præsenteres på catwalken – med mulighed for at bruden in spe også kan prøve de fantastiske kjoler – husk at booke tid!

På de mange stande kan hentes inspiration og gode idéer til både udstyr og påklædning, men også til festen, borddækningen og alle de andre vigtige ting, der bidrager til at fuldende rammen omkring et af livets helt store højdepunkter.

Vi glæder os til at modtage Jer alle lørdag og søndag den 14. Og 15. oktober i Øksnehallen.

I er så hjerteligt velkomne.
Henrik Bækgaard
Messeansvarlig, 100WATT

Baby- & Småbørnsmessen

Øksnehallen

14. og 15. oktober kl. 10-16

Billet: 80 kroner for voksne. Børn under 12 år gratis.

Babymessen.com