Designermøbler til hele barndommen

Prisvindende møbelserie til børn, trækker på søde minder fra designernes egen barndom, og kan holde lige så længe som kvalitetsmøbler fra de gode gamle dage.

Børneværelset behøver ikke længere at blive indrettet med ufleksible møbler uden karakter. Når behovet for en større seng, en lektieplads eller et større skab melder sig, er det oplagte valg den nye møbelkollektion POPSICLE fra FLEXA. Børnemøbel-producenten er kendt for sine gennemtænkte løsninger, og med det i baghovedet bliver man bestemt heller ikke skuffet over dette samarbejde med den Aarhus-baserede designduo Herman Studio.

Hver enkelt del af den komplette POPSICLE-kollektion er så gennemført i sit design, at juryen bag den eftertragtede Red Dot Award helt ekstraordinært gav prisen til alle møblerne i stedet for et enkelt af dem. Hvert møbel kan stå alene, men giver en stor ro til børneværelset, når det kombineres med andre dele af kollektionen.

Skandinavisk design med funktion

POPSICLE er produceret i de tre rolige farvekombinationer Kiwi, Cherry og Blueberry. To toner af hver farve spiller sammen med de naturlige farver fra det eksklusive og solide europæiske egetræ. Til sammen giver de rummet personlighed, ro og en tydelig reference til den populære skandinaviske designtradition. Den klassiske ispind har inspireret møblerne, og derfor kan isens appetitlige bløde buer genfindes i mange af møblernes detaljer. For at bevare det eksklusive og bløde indtryk er alle samlingerne skjulte og – for lethedens skyld – formonterede.

Popsicle serien rummer senge i fire højder, trapper med indbygget opbevaring, skriveborde samt en række reoler og skabe, der er skabt til at passe under sengen. De mange kombinationsmuligheder gør det nemt at udnytte pladsen på selv det mindste børneværelser og at udvikle det individuelle møblement i takt med barnets udvikling. Den lille hyggekrog under sengen kan let ombygges til en kontorplads til skolearbejdet eller en rummelig garderobe.

Møbler til flere generationer

FLEXA og Herman Studio har designet og produceret POPSICLE til forbrugerne, der ønsker børnemøbler, som kan matche resten af hjemmets gennemtænkte indretning – i design såvel som kvalitet. Derfor er der udelukkende brugt dæmpede, tidløse farver, som både tiltaler børn og voksne, og solide kvalitetsmaterialer til POPSICLE. Resultatet er en møbelkollektion, der er så fleksibel og holdbar, at den uden problemer kan holde til barnets skiftende behov gennem hele barndommen og endda blive genbrugt til børnebørnene.

POPSICLE rummer flere muligheder for at kombinere mere end én soveplads på samme værelse. Den klassiske køjeseng kan varieres med en forskudt eller helt fritstående lav seng, hvis to børn deler værelse. Men designerne har også tænkt på de familier, der deler soveværelse; Den specialdesignede familie-køjeseng rummer en 140 cm bred madras for neden og en 90 cm bred madras for oven. Det atypiske design og den tilhørende stige eller trappe gør det let at udnytte pladsen optimalt i selv de mindste hjem.

Hvert enkelt del af POPSICLE-kollektionen er så gennemført designet, at juryen bag Red Dot Award helt ekstraordinært gav prisen til alle møblerne i stedet for et enkelt.

om flexa

FLEXA har siden 1972 specialiseret sig i design og produktion af skandinavisk interiør til børneværelset. Alle FLEXAs produkter er skabt til at sikre et trygt og stimulerende miljø for familiens mindste. Samtidigt er det virksomhedens faste udgangspunkt, at produkterne skal kunne følge med børnenes udvikling og skiftende behov.

Om Herman Studio

Herman Studio består af interiørdesignerne Helle Herman Mortensen og Jonas Herman Pedersen. Siden begyndelsen i 2011 har de sammen fokuseret på at skabe nye møbler og interiørløsninger med deres helt egen historie og identitet. Det er vigtigt for Herman Studio at bidrage med originale og bæredygtige løsninger ud fra en stærk forståelse for målgruppen